Sentència condemnatòria del TS per a Sergi i Rubén: Tres anys de presó.

img_36581-e1435248956177

 

El Tribunal Suprem eleva a 3 anys la condemna a en Sergi i a en Rubén, antifeixistes detinguts el 12 d’octubre de 2011 a Barcelona.

3 anys de presó és la condemna que imposa el Tribunal Suprem a en Sergi i en Rubén, augmentant en 1 any la sentència inicial de 2 anys de presó imposada per l’Audiència Provincial de Barcelona el passat Novembre de 2014 per la participació en una manifestació antifeixista que va protestar a les portes d’un concert neonazi organitzat per Democràcia Nacional el 12 d’octubre de 2011 a Barcelona.

Som condemnats per un delicte de lesions amb agreujant d’odi ideològic (fet il·lògic quan els agredits són els causants de l’odi i la discriminació). El denunciant, Alejandro Fernández Ruiz, és un conegut neonazi de Sabadell i Barcelona, militant de PxC i el Casal Tramuntana; un feixista amb llarg historial delictiu per agressions a persones dels moviments alternatius.

Aquesta és una sentència d’un judici polític, un cas de repressió a les que lluitem, a les que ens organitzem. Som condemnats pel fet de participar a la manifestació contra un concert nazi. No se’ns va jutjar per l’actuació dins d’aquesta manifestació, sinó pel sol fet d’assistir-hi.

Així veiem com l’aparell repressiu de l’Estat, el capital i el poder establert no s’atura, reprimint i empresonat a aquelles que lluitem. Ho hem vist amb les detencions a la vaga general del 29M a Barcelona, a la del 14M a Madrid amb el company Alfon, que ha de complir la pena de 4 anys per un muntatge policial; ho hem vist amb les encausades d’Aturem el Parlament, amb les detingudes i represaliades de la revolta de Can Vies, amb les anarquistes preses en les operacions Pandora i Pinyata, un muntatge policial pel que són acusades de terrorisme pel simple fet de ser solidàries amb les preses que lluiten; i ho continuarem veient contra totes les que ens oposem a aquest sistema cruel i inhumà, i amb totes les que lluitem contra les seves misèries i el poder establert.

Però tenim una cosa ben clara, la repressió no ens ha d’aturar, ni a les que som reprimides ni a les que comencem en la lluita o ja hi portem anys. Em de seguir endavant, per nosaltres, les que estarem preses, per les que hi són i per les que no hi són. Seguirem en la lluita antifeixista, anticapitalista, amb la força de totes per una veritable transformació social.

Que queda ara? Evitar l’entrada a presó demanant l’indult, fent que se suspengui fins a resoldre’s. Aquesta setmana hem conegut que l’Audiència Nacional suspenia l’entrada a presó de les 8 condemnades per la protesta d’Aturem el Parlament fins que es resolgui l’indult demanat, esprem que les companyes tinguin sort.

A més, un dels encausats, en Sergi, encara té pendent un altre judici per un piquet en la Vaga General del 29M, i juntament amb el grup de suport engegarem una campanya de denuncia pública pel fet d’empresonar l’antifeixisme, remarcant que no és un fet aïllat, sinó que s’emmarca en una deriva repressiva contra la gent que protesta, materialitzada fa poc en mesures encara més repressives com la Llei Mordassa, amb quantioses penes de presó.

En pocs dies es farà efectiva l’execució de la sentència de 3 anys per part de la Audiència Provincial de Barcelona. Evitar la presó és possible a curt termini, fent difusió del cas i visibilització del suport als encausats, forçant la suspensió de l’entrada fins que es resolgui el citat indult.

Ara més que mai els condemnats necessitem el suport i la solidaritat de totes, visibilitzant el cas, fent mostres de solidaritat activa i col·laborant amb la campanya econòmica per recolzar les persones preses.

Per aquests motius se us convoca a una assemblea de suport el diumenge 21 a les 19h per engegar tota la campanya de suport, denuncia i coordinació. Ara més que mai, unitat i força.

Barcelona serà la tomba del feixisme!!

Deixa un comentari

Figueres